Той посочва 5 признака, които издават началото на страшната болест.Народният лечител

...
Той посочва 5 признака, които издават началото на страшната болест.Народният лечител
Коментари Харесай

Народният лечител Петър Димков: Яжте тези храни и ще забравите за рак

Той посочва 5 признака, които издават началото на страшната болест.

Народният врач Петър Димков е имал и е ползвал система за предотвратяване от рак, както и за лечението му. Злокачествените заболявания се трансфораха в камшик и у нас в последното десетилетие, въпреки че още по времето на Димков е било ясно по какъв начин да живеем, с цел да не боледуваме от тях.

Ето рекомендациите на лечителя: “Най-доброто средство за обезпечаване от рак е да се заобикалят аргументите, които го провокират, като се съблюдава природосъобразният метод на живот ”.

Той изисква да ценим и използваме даровете на природата: слънцето, водата, чистият въздух, хубавичко храна с използването на повече плодове и зеленчуци. Смисъл има използването на разнообразни типове изпитани естествени средства, като изсъхнал четков масаж, надълбоко дишане – заран, обед и вечер, гимнастика, постоянни утринни разходки, вървене по потребност всеки ден.

Освен това лете и зиме е належащо да се става постоянно в избран час, след което да се прави разтривка на цялото тяло с заличаване до зачервяване. След това е добре да се направи едночасова разходка. През лятото отделяйте по 1-2 часа за слънчеви бани със зелени листа, а зимно време използвайте планинското слънце. Така може да се ускори организмът и да не се допусне развиването на рак.

Храната е належащо да бъде безмесна, като се предлага обилие от прясно и кисело мляко, айрян, орехи, сурови фъстъци, бадеми, цветно зеле, зелен боб, гулия, лук, жълтъци от яйца. Добре е да се яде постоянно, само че в дребни количества. Алкохолът и тютюнът да се изоставят изцяло, поучава лечителят.

Храненето денем е добре да бъде по следния метод: Сутрин на първа закуска може да се вземат плодове, овесени ядки, черен самун от овесени, ръжени или пшенични трици и мед.

За втора закуска в 10 ч. се предлагат смокини, стафиди, бадеми.

На обяд половин час преди ястие да се употребяват пресни плодови или зеленчукови сокове от грозде, ягоди, домати, моркови и прочие, а при започване на обяда – плодове и орехи. Преди главното ястие да се изяжда гъста зеленчукова чорба.

За следобедна закуска може да служи кисело мляко или кафе от жълъди, ръж и леблебия с каймак и сухарчета от черен тричав самун. Към 18 ч. – още веднъж плодове или плодов сок.

Вечерята да е салата от черна ряпа, червен лук и магданоз по равни елементи или салата от маруля, репички и други, с айран, чорба от овесени ядки с жълтъци и други Белият самун да се размени с черен от трици.

Всичко сурово е належащо да се дъвче сносно или да се смила на машинка за сокове. Вместо вода може да се пие повече мляко или айран.

Началото на заболяването рак е горе-долу незабележимо както за болния, по този начин и за лекаря. Тя стартира всекидневно без болежка и без някакви особени разстройства и в това се крие една от най-големите ѝ опасности. Станала към този момент очевидна, заболяването мъчително се поддава на лекуване. Затова е нужно да се отиде при доктор, откакто забележите:

– безпричинна уязвимост, отпадане и бърза загуба на тегло

– раничка в устата, на езика или на устната, която не оздравява макар лекуването

– всяка буца или раничка по лицето и тялото, която не зараства за 15-30 дни или повече, а даже се усилва, без значение от приложеното лекуване

– необяснимо разстройство в храносмилателната система, съпроводено с губене на тегло, бледност, повръщане, диария и други

– всяко образувание на гърдите на жена и течение от зърното, без да е бременна или кърмачка – всяко обособяване на кръв у дамата отвън интервала на менструацията или след пределната възраст за нея. – всяко миризливо течение, което не се отстранява, макар елементарните хигиенични и лечебни ограничения – всяка дълготрайно нараснала температура без открити аргументи.

По-късно раковите кафези интензивно се разрастват, нарушават функционалността на засегнатия орган, повреждат и целия организъм. Накрая посредством кръвта или лимфата тези кафези доближават до други органи и също ги поразяват. Обикновено се визира доста и общото положение на организма. Болният отпада, отслабва.

Различни теории изясняват аргументите за развиването на туморите. Някои се появяват след механично раздразнение или при дразненето с химически субстанции, други са резултат от остарели възпалителни промени. Предполага се също, че за тях спомагат и разнообразни незнайни вирусни инфекции, непрекъснатото нервно напрежение или стрес от неприятни преживявания.

Инфо: Блиц.БГ

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР